Ένα απ’ τα κορυφαία ποδοσφαιρικά games της εποχής μας, σκέφτεται να εντάξει κάτι… επαναστατικό, το οποίο έχει και τις… ευλογίες του κόσμου! Τα τελευταία χρόνια, το FIFA έχει ανοίξει την ψαλίδα με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια που κυκλοφορούν! Φυσικά, αυτό συμβαίνει διότι το εν λόγω game συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται. Εκτός αυτού, διατηρεί και τα… […]

Ένα απ’ τα κορυφαία ποδοσφαιρικά games της εποχής μας, σκέφτεται να εντάξει κάτι… επαναστατικό, το οποίο έχει και τις… ευλογίες του κόσμου!

Τα τελευταία χρόνια, το FIFA έχει ανοίξει την ψαλίδα με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια που κυκλοφορούν! Φυσικά, αυτό συμβαίνει διότι το εν λόγω game συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζεται. Εκτός αυτού, διατηρεί και τα… extras που έχει προσθέσει ανά τα χρόνια.

Η τελευταία έκδοση από τις 28 συνολικά του ιστορικού αυτού παιχνιδιού, είχε τρομερές τροποποιήσεις σε φωνές, τοξικούς πανηγυρισμούς, αλλά και εκπληκτικό -σχεδόν ρεαλιστικό- gameplay.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της EA ήδη σχεδιάζουν το επόμενο project. Βέβαια, θα γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές στην off season περίοδο, ώστε το ερχόμενο φθινόπωρο να κυκλοφορήσει. Όμως, ο κόσμος ήδη προσπαθεί να βάλει τις δικές του… πινελιές στο FIFA.

Μπορεί να «ειπώθηκαν» κάποιες… τραβηγμένες και ανούσιες ιδέες, όμως άλλες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και ελκυστικές. Ειδικά μία, είναι το κάτι άλλο.

Τέθηκε ως σκέψη στο FIFA 22 να υπάρχει μαζί με τις διαθέσιμες λειτουργίες (Career Mode, Ultimate Team, VOLTA) η δυνατότητα του «Be A Referee». Αντί να φτιάχνεις ομάδες και να ανταγωνίζεσαι, να δημιουργείς τον διαιτητή, που θα ορίζει εκείνος, δηλαδή εσύ, την τύχη και τις αποφάσεις των αγώνων.

https://twitter.com/Blessed_Bobby_/status/1375427766506680322

Επίσης, αρκετά ελκυστικό είναι το concept που αναφέρει πως, για τον εν λόγω διαιτητή, θα ήταν απαραίτητο να ξεκινούσε από τη χαμηλότερη κατηγορία. Αρχικά θα διαιτήτευε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, κι ανάλογα με την αξιολόγηση που θα έπαιρνε για τις επιδόσεις του, θα ανέβαινε επίπεδο.

Με τελικό στόχο να σφυρίξει στις μεγάλες διοργανώσεις επιπέδου Champions League ή Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως επίσης, σε αντίθετη περίπτωση, να προβλέπονται αυστηρές ποινές σε φαλτσοσφυρίγματα, λάθη, ή μη εφαρμογή των κανονισμών.

Αν τελικά η EA το κάνει πράξη, θα μιλάμε σίγουρα για μία επαναστατική εξέλιξη στην ιστορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ποδοσφαίρου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ