Φαίνεται πως το 2021 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια, διανύει εξαιρετική σεζόν τηλεοπτικά αλλά και προσωπικά. Με «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα κρατούν συντροφιά στο κοινό και όπως δείχνουν ο κόσμος τους προτιμά. Βέβαια, η Φαίη είναι πολύ ανανεωμένη στις εκπομπές. Πολύ εύχαρη και αυτό μαρτυρά πως […]

Φαίνεται πως το 2021 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια, διανύει εξαιρετική σεζόν τηλεοπτικά αλλά και προσωπικά. Με «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα κρατούν συντροφιά στο κοινό και όπως δείχνουν ο κόσμος τους προτιμά. Βέβαια, η Φαίη είναι πολύ ανανεωμένη στις εκπομπές.

Πολύ εύχαρη και αυτό μαρτυρά πως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της. Η παρουσιάστρια λένε πως βρήκε το νέο της έρωτα και αφήνει πίσω τις μοναχικές μέρες της…Μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο ένας άλλος άνδρας έχει μπει στης ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός είναι 40 ετών και γνωρίστηκαν πριν κάποιους μήνες σε βραδινή έξοδο. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Επίσης, ο γοητευτικός άνδρας είναι και ρομαντικός καθώς πολιορκεί την Σκορδά από την αρχή με λουλούδια και δώρα. Επίσης ο 40χρονος είναι κάτοικος Βούλας και διαθέτει μια εντυπωσιακή μεζονέτα. Εκεί, παιρνούν πολλές ώρες μαζί, μοιράζονται στιγμές και ζουν τον έρωτα τους. Είναι θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν να επισημοποιήσει η παρουσιάστρια τη σχέση τους!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ