Χρυσή τηλεόραση – Βλέπουμε πολλά στην Ελληνική τηλεόραση καθημερινά. Πολλά από αυτά  μας ξεφεύγουν, αφού που να προλάβουμε να τα δούμε όλα. Αλλά υπάρχει ο “δικός μας” άνθρωπος ο Νίκος Μουτσινάς που δουλεύει για μας και δεν του ξεφεύγει τίποτα, από τα περίεργα και τα καυτά, στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι ότι […]

Χρυσή τηλεόραση – Βλέπουμε πολλά στην Ελληνική τηλεόραση καθημερινά. Πολλά από αυτά  μας ξεφεύγουν, αφού που να προλάβουμε να τα δούμε όλα. Αλλά υπάρχει ο “δικός μας” άνθρωπος ο Νίκος Μουτσινάς που δουλεύει για μας και δεν του ξεφεύγει τίποτα, από τα περίεργα και τα καυτά, στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ.

Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Ξέρει να ψάχνει και να βγάζει λαβράκια. Και όταν τα μαζέψει τι μας κάνει;

Μα την χρυσή τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς τα σπάει!

Είναι γνωστό ότι σε κάθε εκπομπή του σχολιάζει τις περίεργες στιγμές που μας δίνει Η Ελληνική τηλεόραση. Αρκετά διαβασμένος και ενημερωμένος δεν του ξεφεύγει τίποτα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ιδιαίτερο τρόπο να καυτηριάζει ότι συμβαινει στις διάφορες εκπομπές, αλλά και τα ριάλιτι, και σήμερα έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Απολαύστε Νίκο Μουτσινά στην ΧΡΥΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ