Σήμερα έκλεισε μια ακόμα χρονιά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” με Σκορδά και Λιάγκα και όπως όλες οι τελευταίες εκπομπές ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακή. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό αλλά έκαναν και μια σημαντική ανακοίνωση για αποχώρηση. Αυλαία για την φετινή σεζόν για το Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […]

Σήμερα έκλεισε μια ακόμα χρονιά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό” με Σκορδά και Λιάγκα και όπως όλες οι τελευταίες εκπομπές ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακή.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό αλλά έκαναν και μια σημαντική ανακοίνωση για αποχώρηση.

Αυλαία για την φετινή σεζόν για το Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να εύχονται στους τηλεθεατές «Καλό Καλοκαίρι». Η ιδιαίτερη αναφορά των παρουσιαστών στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αποχωρεί από την εκπομπή και η συγκίνηση του τελευταίου.

Η Φαίη Σκορδά είπε:

«Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους. Μια χρονιά ιδιαίτερη. Ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το κοντρόλ μας και τα παιδιά που δουλεύουν για αυτή την εκπομπή νυχθημερόν με πολλές δυσκολίες φέτος λόγω κορvνοϊού. Να ευχαριστήσουμε πολύ το κανάλι μας»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Να πούμε καλή επιτυχία στον Δημητρό στα νέα του καθήκοντα τα τηλεοπτικά. Δημήτρη να πάνε όλα καλά. Είσαι φίλος μας πολύ. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά».

Αλλά στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τρεις παίχτες του survivor.

Ψάχνουν θέση στην εκπομπή μετά το survivor

«Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους… Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του»

Για τους τύπους περισσότερο αφού η αποχώρηση του Ουγγαρέζου είναι δεδομένη, ο ίδιος είπε:

«Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ