Χθες το βράδυ, με τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων του, ολοκληρώθηκε το 74 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Ένα φεστιβάλ που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους! Από το πώς κατάφερε να πραγματοποιηθεί κανονικά σε πείσμα των καιρών (με την πανδημία να απειλεί με νέο lockdown τη Γαλλία και τον κόσμο). Και μέχρι […]

Χθες το βράδυ, με τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων του, ολοκληρώθηκε το 74 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ένα φεστιβάλ που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους! Από το πώς κατάφερε να πραγματοποιηθεί κανονικά σε πείσμα των καιρών (με την πανδημία να απειλεί με νέο lockdown τη Γαλλία και τον κόσμο). Και μέχρι το ότι για πρώτη φορά επιλέχθηκε μαύρος σκηνοθέτης για Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, μέχρι τον Χρυσό Φοίνικα που, πλέον, συνδέεται με το όνομά του.

O Αμερικανός σκηνοθέτης «πρόδωσε» κατά λάθος τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη της τελετής απονομής, προφανώς διαβάζοντας λάθος καρτέλα.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε στο βίντεο ήταν να πάθουν… συγκοπή τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής αλλά τελικά να λυθούν στα γέλια από την έκβαση του επεισοδίου.

Η μεγάλη νικήτρια του Χρυσού Φοίνικα ήταν η Ζουλιά Ντικουρνό με την ταινία-σοκ Titane. Όμως ο Lee βιάστηκε να την ανακοινώσει αλλά εισέπραξε και χειροκρότημα για τη γκάφα του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος μετά το πέρας της τελετής «Τα θαλάσσωσα, απολογούμαι, απλώς τα θαλάσσωσα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ