Οι δέκα πιο σέξι παρουσίες στην ιστορία της Eurovision.

Χθες βράδυ (11/5) πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision του 2022, όπου η Αμάντα Γεωργιάδη και η Ελλάδα πήραν την πρόκριση στον τελικό της 14ης Μαΐου.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Αλβανίας που ήταν πολύ «αποκαλυπτική» ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο «καυτές» εμφανίσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού. Πέρα από το τραγούδι και τις φωνητικές ικανότητες, όπως καταλαβαίνετε τα βλέμματα τραβά και η σκηνική παρουσία. Σε αυτές τις «hot» εμφανίσεις στη Eurovision επικρατεί το ελληνικό στοιχείο και πάμε να τα πάρουμε με την σειρά!

1. Άνι Λόρακ– Shady Lady

Ήταν το 2008 όταν η Άνι Λόρακ από την Ουκρανία, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κατάφερε να αφήσει άπαντες με το στόμα ανοιχτό και να καταλάβει την δεύτερη θέση στην Eurovision.

2. Καίτη Γαρμπή – Ελλάδα η χώρα του φωτός

Το 1983 η Καίτη Γαρμπή εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού και κατέλαβε την 9η θέση. Το πρόσωπο, τα μάτια και η ομορφιά της Ελληνίδας τραγουδίστριας «μάγεψαν» τον σκηνοθέτη ο οποίος για 43 δευτερόλεπτα χωρίς διακοπή έκανε κοντινό πλάνο επάνω της, κάτι που αποτελεί και την μοναδική φορά ως τώρα που συνέβη κάτι τέτοιο.

3. Donatan & Cleo – My Słowianie – We Are Slavic

Το 2014 οι διαγωνιζόμενες της Πολωνίας που κατέλαβαν την 14η θέση στη Eurovision ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές στο φακό και η εμφάνισή τους αποτελεί από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες ως τώρα.

 

4. Σιρουσό – Qele, Qele

Από τις πιο δυναμικές και σέξι performances του διαγωνισμού τραγουδιού ήταν εκείνη της Σιρουσό από την Αρμενία το 2008 που κατέλαβε και την τέταρτη θέση.

 

5. Καλομοίρα – My Secret Combination

Την ίδια χρονιά η παιχνιδιάρα αλλά και σέξι Καλομοίρα ξεσήκωσε του φανς με τα λικνίσματά της και η Ελλάδα πήρε την τρίτη θέση στην Eurovision.

6.Eleni Foureira – Fuego

Από αυτές τις εμφανίσεις που έχουν μείνει αξέχαστες και θα μείνουν για πολλά χρόνια στην Eurovision ήταν εκείνη της Ελένης Φουρέιρα που εκπροσώπησε το 2018 την Κύπρο.

7. Έβα Ρίβας – Apricot Stone

Το 2010 η Έβα Ρίβας από την Αρμενία με την εμφάνισή της έκανε το πλήθος να παραμιλά. Η χώρα του βερίκοκου τερμάτισε στην έβδομη θέση ωστόσο οι φανς την ήθελαν στην πρώτη θέση της Eurovision.

8. Χαντισέ – Düm Tek Tek

H Χαντισέ από την Τουρκία το 2009 με την κατακόκκινη της εμφάνιση έβαλε «φωτιά» στον διαγωνισμό και η γειτονική χώρα τερμάτισε στην πεντάδα στην Eurovision.

9. Έλενα Παπαρίζου – My Number One

H Έλενα Παπαρίζου έφερε το 2006 την πρωτιά στην Ελλάδα τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όσο και τις φωνητικές της ικανότητες. Το Κίεβο «παραμίλησε» με την σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια και τις καμπύλες της.

10. Ιβέτα Μουκουτσιάν – Love Wave

Η Αρμενία «χτυπά» και δεύτερη φορά στη σχετική λίστα. Η Ιβέτα Μουκουτσιάν πήρε την σκυτάλη από την Ρίβας το 2008 και το 2016 μάγεψε το στάδιο της Στοκχόλμης και είναι ίσως η πιο σέξι εμφάνιση στην ιστορία της Eurovision.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ