Μεταγραφή «Βόμβα» για την Ελεονώρα Μελέτη για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήταν ήδη γνωστό ότι από τον Alpha θα αποχωρήσει και σας το είχαμε δώσει πρώτοι εδώ). Τελικά το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζει τις μεγάλες μεταγραφές και μετά την Ελένη Μενεγάκη και Αγγελική Νικολούλη ακόμα μια γυναίκα έρχεται για να κάνει την διαφορά. Στο […]

Μεταγραφή «Βόμβα» για την Ελεονώρα Μελέτη για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήταν ήδη γνωστό ότι από τον Alpha θα αποχωρήσει και σας το είχαμε δώσει πρώτοι εδώ). Τελικά το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζει τις μεγάλες μεταγραφές και μετά την Ελένη Μενεγάκη και Αγγελική Νικολούλη ακόμα μια γυναίκα έρχεται για να κάνει την διαφορά.

Στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη!

Στο Mega TV βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη να της προσφέρει την ελευθερία να διαμορφώνει όπως εκείνη επιθυμεί την εκπομπή της. Μία σπουδαία κίνηση που σε συνδυασμό με την έλευση της Έλενας Μενεγάκης θα ανεβάσει κατακόρυφα το Mega TV από την νέα χρονιά σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι συνεργάτες της

Κοντά της θα έχει τους Κώστας Τσουρό (Είναι με την Ναταλία Γερμανού) και η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία η Ελεονώρα είναι κουμπάρα.

Το τρίτο πρόσωπο είναι έκπληξη και θα είναι ο γνωστός  Θανάσης Πάτρα που πριν λίγο καιρό βλέπαμε στην Φάρμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ