Τα συνεργεία γεμίζουν και κάνουν χρυσές δουλειές αφού το κόστος των βλαβών ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

Είμαστε σε δύσκολους καιρούς και την πληρώνει μαζί με μας και το αυτοκίνητο μας. Βλέπετε ο πόλεμος της Ουκρανίας και όχι μόνο έφεραν ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, με τις τιμές σε πολλα προϊόντα να τραβάνε την ανηφόρα, και τα καύσιμα να είναι πρωταθλητές στις αυξήσεις.

Όλο και περισσότεροι πολίτες βλέπουν καθημερινά τα αυτοκίνητά τους να παθαίνουν βλάβες στον κινητήρα. Υπάρχει φυσικά λόγος.

Τα νοθευμένα καύσιμα που τα “ταΐζουμε” όταν το πορτοφόλι μας το επιτρέπει.

Τα συνεργεία γεμίζουν και κάνουν χρυσές δουλειές αφού το κόστος των βλαβών ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

«Με τα νοθευμένα καύσιμα γίνεται ένας πανικός. Πάρα πολλοί πελάτες, μου έχουν παραπονεθεί και έχουν έρθει εδώ από νοθευμένη βενζίνη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο μηχανικός αυτοκινήτου Σπύρος Λογαράς.

Πάμε στο βενζινάδικο (ειδικά σε αυτά που έχουν τις καλύτερες τιμές) βάζουμε όση βενζίνη μπορούμε να αγοράσουμε, και ευτυχισμένοι πάμε στο καλό. Αμ δε! Μετά από λίγο αντιλαμβανόμαστε ότι το αγαπημένο μας αυτοκίνητο έγινε…κομπρεσέρ.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ότι την πρώτη φορά που θα την πατήσουμε θα δούμε τα συμπτώματα, αλλά σιγά σιγά όσο το αυτοκίνητο τσουλάει θα εξαφανιστούν. Αλλά μόλις και δεύτερη φορά την “ξαναφάμε’ και βάλουμε νοθευμένα καύσιμα τότε να περιμένετε γερό λογαριασμό στο συνεργείο.

Το σύνηθες κόστος για μια ζημιά που προκαλείται στο αυτοκίνητο από νοθευμένο καύσιμο, μπορεί να ξεπερνά και τα 500 ευρώ, εξηγεί ο μηχανικός αυτοκινήτων Σπύρος Λογαράς.

Οι έλεγχοι στα βενζινάδικα είναι καθημερινοί, και εκτός τα πρόστιμα έχουμε δει να σφραγίζονται και πρατήρια. Αλλά τα λαμόγια είναι σαν την “Λερναία Ύδρα” Κόβεις ε΄να κεφάλι και ξεπετάγονται άλλα δύο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ