Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε ο Μανώλης Κονταρός στο περιοδικό «Secret». Και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο τραγουδιστής ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενημερώθηκαν για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού. Καθώς ως γνωστόν τους συνδέει στενή φιλία. Μάλιστα ο ίδιος κάνει κολλητή παρέα και με τη σύντροφο του Βασίλη Μπισμπίκη, Δέσποινα […]

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε ο Μανώλης Κονταρός στο περιοδικό «Secret». Και τη Σπυριδούλα Τριάντου.
Ο τραγουδιστής ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενημερώθηκαν για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού. Καθώς ως γνωστόν τους συνδέει στενή φιλία. Μάλιστα ο ίδιος κάνει κολλητή παρέα και με τη σύντροφο του Βασίλη Μπισμπίκη, Δέσποινα Βανδή. Άλλωστε οι τρεις τους έχουν βγει πολλές φορές μαζί να διασκεδάσουν.
«Ανησυχήσαμε πολύ. Εγώ το έμαθα από τους κοντινούς του ανθρώπους, αλλά ο Βασίλης είναι πολύ καλά». Ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός.

«Αν έχεις καλή ψυχολογία, είναι το καλύτερο φάρμακο. Αυτή είναι η δική μου συμβουλή. Όταν νιώθεις καλά, τα βλέπεις όλα θετικά και τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία… Το να σε πάρει από κάτω δεν είναι καλό. Και ευτυχώς το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τώρα ο Βασίλης είναι μια χαρά», τόνισε ο γνωστός λυράρης στη συνέντευξή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ