Ο Έλληνας προπονητής άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Θλίψη και πένθος στην Θεσσαλονίκη. Σοκ επικράτησε στην συμπρωτεύουσα στην είδηση του θανάτου του Έλληνα προπονητή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε γυμναστήριο.

Το όνομα του εκλιπών είναι Γιώργος Παπαναούμ. Είναι πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (31.05.2022), στην οδό Γαμβέτα, πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε απαγχονισμένο τον 50χρονο, ο οποίος ήταν και ο ιδιοκτήτης του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ο Έλληνας προπονητής άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Αυτός είναι ότι οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος. Ο αυτόχειρας την αγάπησε με πάθος και της έδωσε τα πάντα. Μέσα σε αυτά της έδωσε τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «κάνουν φτερά» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Πελάτες πήγαν για προπόνηση και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη στον προπονητή τους. Τα αίτια θανάτου του 50χρονου άνδρα αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τούμπας.

Ο Γιώργος Παπαναούμ ήταν πατέρας τριών παιδιών και ποτέ στον κοντινό κύκλο του δεν είχε αναφέρει ότι αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί ίχνη που να δείχνουν σε δολοφονική ενέργεια και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυμναστική

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ