Ο Χάρης Δούκας μίλησε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι θα προχωρήσει κανονικά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ξεκάθαρος ακόμα μία φορά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, που αποκάλυψε και ποια ομάδα υποστηρίζει.
Ο Χάρης Δούκας μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, ξεκαθαρίζοντας και πάλι ότι θα προχωρήσει κανονικά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Διαβάστε απόσπασμα όσων δήλωσε:

Για το αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει το γήπεδο: “Όχι, σε καμία περίπτωση”.

Για την ομάδα που υποστηρίζει: “Παναθηναϊκός είμαι, και πιο πολύ ποδοσφαιρικός. Μου αρέσει και το μπάσκετ, αλλά πηγαίνω πιο συχνά στο ποδόσφαιρο”.

Για το γεγονός ότι και ο Αλέξης Τσίπρας ήταν Παναθηναϊκός, αλλά είχε σταματήσει το πρότζεκτ παλαιότερα: “Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει. Την έχω βάλει στο πρόγραμμά μου, έχω βάλει τον προϋπολογισμό της. Να δούμε τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές, αλλά και τι θα γίνει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Εγώ να σας πω, θα ήθελα να μείνει μία κερκίδα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ