Ο παλαίμαχος στράικερ των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν δεν έχει δώσει σημάδια ζωής μετά τις πολεμικές επιδρομές της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.

Αγνοείται στο Ισραήλ πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου το Ισραήλ. Καθώς η Χαμάς εξαπέλυσε αιφνίδια επίθεση με Παλαιστίνιους ενόπλους. Kαι ρουκέτες. Η απάντηση των Ισραηλινών ήταν άμεση και ξεκίνησε το «σφυροκόπημα» στη Γάζα.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε και την αναβολή κάθε αγωνιστικής δράσης στη χώρα. Mε απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο δεν θα διεξάγονται. Μέχρι νεωτέρας.

Αγνοείται στο Ισραήλ πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο παλαίμαχος στράικερ των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Απόλλωνα Λεμεσού. Λιόρ Ασουλίν δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Μετά τις πολεμικές επιδρομές της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ.
Ο άλλοτε φορ του Απόλλωνα Λεμεσού γιόρταζε τα 43α γενέθλια του. Σε θέρετρο στο νότιο Ισραήλ. Ωστόσο μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς . Αγνοείται η τύχη του.

Η αδελφή του Ασουλίν έχει κάνει έκκληση για βοήθεια. Προκειμένου να εντοπιστεί ο πρώην επιθετικός των Χάποελ Μπεερ Σεβά, Χάποελ Πετάχ Τίκβα και Μπνέι Σακνίν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ασουλίν είχε εκτίσει πέρυσι ποινή φυλάκισης. Για εμπλοκή σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ