Για την σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία  δεν ξέρουμε πολλά. Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.  Αν και η σχέση τους δεν είναι πρόσφατη είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια ανάρτηση στα social media από τον Αλμπέρτο Μποτία που αφορά την αγαπημένη του. Αν και υπήρξε ένας χωρισμός ανάμεσα τους για […]

Για την σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία  δεν ξέρουμε πολλά. Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.  Αν και η σχέση τους δεν είναι πρόσφατη είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια ανάρτηση στα social media από τον Αλμπέρτο Μποτία που αφορά την αγαπημένη του.

Αν και υπήρξε ένας χωρισμός ανάμεσα τους για ένα διάστημα το ζευγάρι μετά την επανασύνδεση είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στον instagram ο Αλμπέρτο Μποτία δημοσίευσε μία φωτογραφία με το νέο τραγούδι της αγαπημένης του.

Με μία φωτογραφία που ο  Αλμπέρτο Μποτία προώθησε το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Μία κίνηση στήριξης και θαυμασμού στο νέο επαγγελματικό βήμα της συντρόφου του. Το νέο τραγούδι κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Mad Clip.

Τι είπε η ίδια για τον σύντροφο της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Στην συνέχεια μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα χρόνια αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια είπε: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ