Η Ελένη Δήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το «J2US».

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το «J2us»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο Show και βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ενώ ζήτησε την άδεια για να πει δύο λόγια σε όσους πιάστηκαν σε παλαιότερες δηλώσεις της για το εν λόγω show.

«Κάνανε αναπαραγωγή κάποιες δηλώσεις που έκανα πέρυσι, και στον φίλο μου τον Νίκο Μουτσινά το λέω. Πέρυσι ήμουν έξαλλη με έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο αγαπάμε αλλά το τραγουδάκι το το κακοποιούσε.

Αυτές οι δηλώσεις μου αφορούσαν έναν παίκτη. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του καλού παίκτη, του μέτριου και του παίκτη που κακοποιεί. Φέτος δεν αισθάνομαι πως κάποιος παίκτης κακοποιεί το τραγούδι, μέτριος υπάρχει. Φυσικά και μπορούμε να έχουμε διαφορετική γνώμη από πέρυσι αλλά κάποιοι μου το απαγορεύουν αυτό.

Δεν ήταν χιούμορ, δεν μιλάω μόνο για τον Νίκο είναι και άλλες εκπομπές, και αν ήταν χιούμορ ήταν καυστικό, ήθελαν να με χτυπήσουν».

Για τη συνεργασία της με τον Μαρίνο Κόνσολο

«Όταν κάναμε το ραντεβού διευκρίνισα κάποια πράγματα, είπα δεν θα μου δώσετε ένα παιδί που δεν τραγουδάει καθόλου και που ακόμη και να γίνει γελοίος θα το διασκεδάσει.

Μου έστειλαν τρεις φωνές, χωρίς να ξέρω ποιος είναι, και διάλεξα τον Μαρίνο. Ήταν καρμικό, όπως λέει και ο Μαρίνος. Οι άλλες δύο φωνές δεν μπήκαν τελικά στο Just».

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου αστεία περίπτωση. Αυτός είναι ο ιός της μοναξιάς. Μπήκα με πολλά γκάζια στο σόου. Δεν έπινα, δεν έτρωγα, δεν έπαιρνα βιταμίνες, ήμουν σε μια υπερδιέγερση και βρήκε το ανοσοποιητικό μου εξαντλημένο.

Μοναξιά στο νοσοκομείο, κάθε δύο ώρες έμπαιναν στο δωμάτιο για να δούνε αν χρειαζόσουν κάτι. Έπρεπε να ντυθούν σαν αστακοί και να μπαίνουν. Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο. Αφού λέω θα φύγω και θα λένε πόσο κλάμα είχε αυτή η γυναίκα.

Ε. Δήμου: Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο

Ελένη Δήμου: Φέτος δεν κακοποιούν τα τραγούδια όπως πέρυσι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ