Ήρθε η ώρα για την Τέλεια Απόδραση! Είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις την «Τέλεια Απόδραση» από το κλουβί; Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, θα το δούμε για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, στον Alpha! Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει ξανά να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο […]

Ήρθε η ώρα για την Τέλεια Απόδραση! Είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις την «Τέλεια Απόδραση» από το κλουβί; Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, θα το δούμε για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, στον Alpha!

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει ξανά να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλατό η Άννα Πρέλεβιτς.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Φυσικά τον αγαπημένο παρουσιαστή του τηλεοπτικού κοινού, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε και στο πολύ πετυχημένο Deal!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ