Ο Σεπτέμβρης είναι μόλις 28 μέρες μακριά και η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν φαίνεται ότι θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη χρονιά. Αρκετές είναι οι σειρές που θα ανοίξουν αυλαία φέτος, υπάρχουν όμως και αυτές που έχουν πάρει το πράσινο φως και συνεχίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, το Mega θα έχει […]

Ο Σεπτέμβρης είναι μόλις 28 μέρες μακριά και η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν φαίνεται ότι θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη χρονιά. Αρκετές είναι οι σειρές που θα ανοίξουν αυλαία φέτος, υπάρχουν όμως και αυτές που έχουν πάρει το πράσινο φως και συνεχίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, το Mega θα έχει αρκετές ενδιαφέρουσες σειρές, με νέους και παλιούς ηθοποιούς που έχεις ξεχωρίσει κι έχεις λατρέψει και η αγωνία αρχίζει σιγά σιγά να κορυφώνεται.

Φυσικά δεν ξεχνάει κανείς τις Άγριες Μέλισσες οι οποίες σε ό,τι αφορά στο ανδρικό ρόστερ έχει κάνει ιδανικές επιλογές. Ποιοι είναι, όμως, οι hot πρωταγωνιστές της νέας σεζόν; Ας τους πάρουμε από την αρχή.

Η Γη της Ελιάς

Το νέο σήριαλ των Νικολάου-Γεωργίου στο Mega έχει ήδη κυκλοφορήσει το trailer και δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Στη σειρά αυτή εκτός από την κόρη της Εβελίνας Παπούλια που είναι ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι, θα δεις και αρκετούς νέους ηθοποιούς. Οι Αλέξανδρος Μαρτίδης, Διονύσης Παπανδρέου και Στέφανος Καπερνάρος (ή Liam Ireland) είναι οι τρεις hot ηθοποιοί που ξεχωρίζουν.

Σκοτεινή Θάλασσα

Στο ίδιο κανάλι θα δεις και τη Σκοτεινή Θάλασσα. Εδώ δεν έχει να ξεχωρίσεις πολλούς, γιατί ο πρωταγωνιστής είναι ένας πολύ ωραίος άντρας που τελευταία ακούς συχνά το όνομά του. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο σύντροφος και σύντομα σύζυγος της Δανάης Μιχαλάκη των Άγριων Μελισσών πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά.

Ο δάσκαλος

Για τη σειρά αυτή έχεις ακούσει πολλά και η επιτυχία είναι σίγουρα δεδομένη αφού φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και ο ίδιος στη σειρά, όμως δεν μπορείς να προσπεράσεις το υπόλοιπο cast. Στη σειρά αυτή που γυρίζεται στους μαγευτικούς Παξούς, θα δεις επίσης τους Αντίνοο Αλμπάνη, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο.

Κομάντα και Δράκοι

Εκτός από έρωτες και δράματα, στο MEGA θα υπάρχει και λίγο μυστήριο. Το μεταφυσικό στοιχείο κυριαρχεί, σε μία σειρά που θα διαφέρει πολύ από όσες έχεις δει μέχρι σήμερα. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται σε ένα χωριό της Κρήτης και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Γοητευτικός και μυστήριος άνδρας ο ηθοποιός, μπορεί να τον «μίσησες» ως Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες, εδώ θα τον δεις σε κάτι διαφορετικό.

Άγριες Μέλισσες

Για τις Άγριες Μέλισσες δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πει κανείς. Η σειρά μεταφέρεται στην περίοδο του καθεστώτος των συνταγματαρχών και οι ζωές των ηρώων θα αλλάξουν πολύ. Φυσικά θα δεις και φέτος τους Γιάννη Κουκουράκη, Αναστάση Ροϊλό και Δημήτρη Γκοτσόπουλο, όμως το level έχει ανέβει πολύ γιατί θα συμμετέχουν επίσης ο Αιμίλιος Χειλάκης στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, αλλά και ο Νίκος Κουρής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ελένης Σταμίρη, Ζάχο.

Σασμός

Ο Σασμός του Alpha ήδη έχει προκαλέσει ενδιαφέρον και το Twitter έδωσε δυναμικό παρόν. Μία ξεχασμένη βεντέτα έρχεται ξανά στο φως, μετά από πολλά χρόνια. Το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη γίνεται σειρά, με ένα πολύ δυνατό cast, αλλά και μια ιστορία που θα σε συγκινήσει. Οι Ορφέας Αυγουστίδης και Θανάσης Πατριαρχέας πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha που θα σε καθηλώσει.

Καρτ Ποστάλ

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην έχεις συνηθίσει να βλέπεις σειρές στην ΕΡΤ όμως τον τελευταίο χρόνο έχει δώσει δυναμικά το παρών στην prime time ζώνη. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει με μία νέα σειρά, το Καρτ Ποσταλ, που βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ, και αν θυμηθείς την επιτυχία που είχε «Το Νησί» τότε ίσως να είναι πολλά υποσχόμενη.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ή αλλιώς Σέργιος Σεβαστός (από τις Άγριες Μέλισσες).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ