Χρυσή τηλεόραση – Βλέπουμε πολλά στην Ελληνική τηλεόραση καθημερινά. Πολλά από αυτά  μας ξεφεύγουν, αφού που να προλάβουμε να τα δούμε όλα. Αλλά υπάρχει ο “δικός μας” άνθρωπος ο Νίκος Μουτσινάς που δουλεύει για μας και δεν του ξεφεύγει τίποτα, από τα περίεργα και τα καυτά, στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι ότι […]

Χρυσή τηλεόραση – Βλέπουμε πολλά στην Ελληνική τηλεόραση καθημερινά. Πολλά από αυτά  μας ξεφεύγουν, αφού που να προλάβουμε να τα δούμε όλα. Αλλά υπάρχει ο “δικός μας” άνθρωπος ο Νίκος Μουτσινάς που δουλεύει για μας και δεν του ξεφεύγει τίποτα, από τα περίεργα και τα καυτά, στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ.

Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Ξέρει να ψάχνει και να βγάζει λαβράκια. Και όταν τα μαζέψει τι μας κάνει;

Μα την χρυσή τηλεόραση.

Ο Νίκος Μουτσινάς τα σπάει!

Είναι γνωστό ότι σε κάθε εκπομπή του σχολιάζει τις περίεργες στιγμές που μας δίνει Η Ελληνική τηλεόραση. Αρκετά διαβασμένος και ενημερωμένος δεν του ξεφεύγει τίποτα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ιδιαίτερο τρόπο να καυτηριάζει ότι συμβαινει στις διάφορες εκπομπές, αλλά και τα ριάλιτι, και σήμερα έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Απολαύστε Νίκο Μουτσινά στην ΧΡΥΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χρυσή τηλεόραση ( Α Μέρος)

Πολλά τα ριάλιτι και πολλά θέματα. Που να φτάσει ένα βίντεο. Πάμε και στο δεύτερο μέρος.

Χρυσή Τηλεόραση (Β Μέρος)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ