Την πρόβλεψη της για την παραγωγή των μονάδων PlayStation 5 περιορίζει η Sony, κατά το επόμενο οικονομικό έτος εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η προμηθευτική αλυσίδα. Η Sony είχε ανακοινώσει πως στόχευε στην παραγωγή περισσότερων από 16 εκατομμύρια τεμάχια στο οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Όμως τώρα προχωρά στη μείωση των εκτιμήσεων κατά 1 […]

Την πρόβλεψη της για την παραγωγή των μονάδων PlayStation 5 περιορίζει η Sony, κατά το επόμενο οικονομικό έτος εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η προμηθευτική αλυσίδα.

Η Sony είχε ανακοινώσει πως στόχευε στην παραγωγή περισσότερων από 16 εκατομμύρια τεμάχια στο οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Όμως τώρα προχωρά στη μείωση των εκτιμήσεων κατά 1 εκατομμύριο.

Οι ελλείψεις εξαρτημάτων συνεχώς αυξάνονται για την Sony. Σύμφωνα με τον CFO της εταιρείας Hiroki Totoki.

Το PlayStation 5 έγινε η κονσόλα παιχνιδιού που έφτασε πιο γρήγορα από όλες την πώληση των 10 εκατομμυρίων μονάδων τον Ιούλιο. Από τότε ο ρυθμός των πωλήσεων έχει πέσει σημαντικά και βρίσκεται πίσω από τις πωλήσεις του PlayStation 4. Όπως αναφέρει το Bloomberg οι πωλήσεις των PS5 στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο ήταν ελαφρώς χαμηλότερες. Σε σχέση με τις προσδοκίες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ