To «DWTS» ρίχνει αυλαία. Οι ιθύνοντες το πρόγραμματος του ANT1, έβαλαν τα δυνατά τους για την προβολή του σόου, αλλά δεν αγαπήθηκε τόσο από το κοινό. Η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, τα ζευγάρια αλλά και όλο η ομάδα του σόου έδωσε τον καλύτερό της ευατό. Ωστόσο, δεν είχε την απήχηση που περίμεναν από το τηλεοπτικό. Ήρθε […]

To «DWTS» ρίχνει αυλαία. Οι ιθύνοντες το πρόγραμματος του ANT1, έβαλαν τα δυνατά τους για την προβολή του σόου, αλλά δεν αγαπήθηκε τόσο από το κοινό. Η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, τα ζευγάρια αλλά και όλο η ομάδα του σόου έδωσε τον καλύτερό της ευατό. Ωστόσο, δεν είχε την απήχηση που περίμεναν από το τηλεοπτικό.

Ήρθε η ώρα λοιπόν το « Dancing With The Stars» να δώσει πρόωρο τέλος. Η μόνη εκρεμμότητα που έμενε ήταν να μάθουμε πότε θα γίνει ο Τελικός. Την απάντηση μας έδωσαν ο Στέφανος Δημουλάς και η Έλενα Λιζάρδου. Οι δυο τους βέθηκαν την Παρασκευή στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και έκαναν αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στη ματαίωση του live της Παρασκευής λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ «μαρτύρησαν» Dότι ο μεγάλος τελικός του «DWTS» θα γίνει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ