Σε έντονους ρυθμούς βρίσκεται αυτήν την περίοδο το κανάλι του ΑΝΤ1 που θέλει να κλείσει τα μεγάλα μέτωπα με βασικούς συντελεστές του καθημερινού του προγράμματος. Ζέτα Μακρυπούλια Η πρώτη εκκρεμότητα του σταθμού ακούει στο όνομα Ζέτα Μακρυπούλια, που με την εκπομπή της “Ρουκ Ζουκ” τα πάει εξαιρετικά με τα νούμερα τηλεθέασης να λένε 20% στο […]

Σε έντονους ρυθμούς βρίσκεται αυτήν την περίοδο το κανάλι του ΑΝΤ1 που θέλει να κλείσει τα μεγάλα μέτωπα με βασικούς συντελεστές του καθημερινού του προγράμματος.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η πρώτη εκκρεμότητα του σταθμού ακούει στο όνομα Ζέτα Μακρυπούλια, που με την εκπομπή της “Ρουκ Ζουκ” τα πάει εξαιρετικά με τα νούμερα τηλεθέασης να λένε 20% στο δυναμικό κοινό, και είναι δεδομένο ότι θα της ανανεώσουν το συμβόλαιο της μέχρι και το 2023, ενώ υπάρχουν και διαρροές, που λένε ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να της δοθεί και νέα συμμετοχή σε άλλα προτζεκτ.

Μαρία Μπεκατώρου

Η άλλη μεγάλη εκκρεμότητα είναι η Μαρία Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1 να είναι ευχαριστημένος από την παρουσιάστρια και να θέλει να την κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο κανάλι. Μεγάλο το ενδεχόμενο να δούμε την παρουσιάστρια να κλείνει δεκαετία στον ΑΝΤ1, αφού ξεκίνησε το 2013, όταν και παρουσίασε το «Your Face Sounds Familiar».

Βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό για το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει, ενώ πολύ πιθανή είναι η παρουσία της στην κριτική επιτροπή του “Ελλαδα έχεις ταλέντο” που επιστρέφει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ