Ολοκληρώθηκε η στελέχωση και οι ετοιμασίες του Dancing with the stars, που από αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην […]

Ολοκληρώθηκε η στελέχωση και οι ετοιμασίες του Dancing with the stars, που από αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Στις 10 Οκτώβρη αναμένεται η πρεμιέρα του «Dancing With The Stars»

16 ‘Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Μπες εδώ να δεις τους 16 διαγωνιζόμενους

Εμείς στο sports365.gr ήδη έχουμε στα χέρια μας το πρόσωπο του μεγάλου φαβορί για την φετινή σεζόν. Μπορεί να είναι νωρίς. Αλλά η δουλειά που γίνεται φαίνεται από μακριά.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσαγκρινού.

Η τραγουδίστρια βέβαια θα “κονταροχτυπηθεί” για την κορυφή μαζί με την δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη. Οι δύο κυρίες είναι άλλωστε οι πιο συνεπείς στις πρόβες και έχουν δουλέψει περισσότερο από όλες αυτές τις μέρες.

Οι δάσκαλοι τους έχουν να που μόνο τα καλύτερα λόγια.

Άντε, να σας το αποκαλύψουμε και αυτό. Για την Έλενα Τσαγκρινού το πρώτο live περιλαμβάνει βαλς.

Τώρα στην αντίπερα όχθη, έχουμε τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Ο οποίος προκαλεί όλο μπελάδες στους καθηγητές του. Καθώς όχι μόνο δεν δουλεύει αρκετά, αλλά φαίνεται να «λουφάρει» και στις πρόβες.

Κάτι μας λέει πως δεν θα μακροημερεύσει στο σόου.

Άλλοι λουφάρουν και περνούν χαλαρά και άλλοι “σκοτώνονται” να προλάβουν τις προβες και υποφέρουν.

Όπως στην περίπτωση της Μπέσυ Αργυράκη, η οποία μοιάζει εξαντλημένη, ενώ ο φακός την πέτυχε να “λαγοκοιμάται” την ώρα που έκανε νύχια, κατά τις ετοιμασίες.

Από ένα φαντασμαγορικό σόου όμως δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι έρωτες.

«Λέγεται» πως στα παρασκήνια του DWTS υπάρχει «έντονο φλερτ» μεταξύ του Έντουαρντ Στεργίου και της Μαριάννας Γεωργαντή. Οι δύο συμμετέχοντες ήρθαν πιο κοντά και οι «κακές» γλώσσες έπιασαν ήδη δουλειά.

Η δημοσιογράφος μάλιστα σε ένα στόρι της απάντησε σε ερωτήσεις φόλοουερς της και κλήθηκε να απαντήσει για όλο αυτό το τετ α τετ.
Το απέφυγε όμως με ευελιξία…
Το σόου πριν καν ξεκινήσει πάντως κρύβει εκπλήξεις. Για να δούμε…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ