Είδαμε την μεγάλη πρεμιέρα του Dancing with the stars, που πλέον θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Αστραφτερή όπως την ξέρουμε και την περιμέναμε. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής 17/10/2021 στις 21:00. Στα backstage […]

Είδαμε την μεγάλη πρεμιέρα του Dancing with the stars, που πλέον θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Αστραφτερή όπως την ξέρουμε και την περιμέναμε.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής 17/10/2021 στις 21:00.

Στα backstage ήταν ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική επιτροπή έπαιζαν μπάλα οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Βίκυ Καγιά

«Καλησπέρα σας, σας καλωσορίζουμε στο Dancing with the Stars την μεγάλη γιορτή χορού. Έχουμε glitter, έχουμε χαμόγελο, εντυπωσιακές χορογραφίες και 16 αστέρια. 16 αστέρια που θα λάμψουν στην σκηνή του Dancing with the Stars φυσικά με τους παρτενέρ τους»

Ας δούμε τα ζευγάρια πως τα πήγαν στην πρεμιέρα.

Συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της η Τζώρτζια Γεωργίου

Με τις ευλογίες Τσιμτσιλή χόρεψε ο Λευτέρης Μητσόπουλος

«Λευτέρη μου γλυκέ εύχομαι να το απολαύσεις, να χορέψεις με την καρδιά σου να τα πας πάρα πολύ καλά να μας φέρνεις ρεπορτάζ και να μακροημερεύσεις γιατί θέλουμε να σε απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Dancing with the Stars»

Άλωσε την πίστα η Μπέσσυ Αργυράκη 

Υποκλίθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου

“Μαμά ήσουν υπέροχη!” – Η συγκίνηση της Εβελίνας με την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!»

Έλενα Τσαγκρινού – Βαλς 

Η Βασιλική Μιλλούση χόρεψε τον πρώτο της χορό!

Την εμφάνιση της στο πλατό έκανε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία με παρτενέρ τον Μαξίμ έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Λευτέρης Πετρούνιας.

«Εγώ έχω να πω ότι μετά από τόσες πρόβες, που λείπει από το σπίτι τόσες ώρες περιμένω πως θα τα πάει πολύ καλά και καλή επιτυχία σε όλους έχω να πω. Είμαι περήφανος πιο πολύ δεν γίνεται»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε πρεμιέρα στο Dancing with the Stars!

Ο χορός του Σταύρου Βαρθαλίτη στο πρώτο live

Τάσος Παλαντζίδης

«Δεν θα με δυσκολέψει κάτι ιδιαίτερα νομίζω. Είμαι ένας ροκ σταρ που μπαίνει σε κλαμπ για να χορέψει»

Βίκυ Καγιά:

«Κύριε Παλατζίδη είναι τέτοια η τιμή μας που σας έχουμε δίπλα μας, είναι τέτοιο το κοινωνικό μήνυμα, τέτοια η αγάπη του κόσμου για εσάς, που τι να μας πουν τώρα τα λάθη».

Ρεγγίνα Μακέδου

«Ο κόσμος με έμαθε μέσα από τα βίντεο που ανέβαζα στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα από αυτά ήθελα να δώσω δύναμη δε όλους για να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα. Η μάχη που έδινα και δίνω με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη και πάρα πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πω ότι κουράστηκα ή δεν θέλω να χορέψω άλλο. Πάντα όμως κάτι γινόταν και έβρισκα ξανά τη δύναμη να σηκώνομαι, να χορεύω, να παλεύω κάθε μέρα και πιο δυνατά για αυτή την υπέροχη ζωή.

Πέρυσι την ίδια εποχή ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και φέτος παίρνω μέρος σε αυτό το υπέροχο σόου»

Με τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο, χόρεψε υπέροχα

κριτική επιτροπή:

«Είμαστε όλοι δίπλα σου» 

«Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Το σημερινό ήταν για μένα μαγεία».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ