Προχωράει η στελέχωση του Dancing with the stars, που από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Προχωράνε οι συνεργασίες Το σόου θα το βλέπουμε τα βράδια της Κυριακής και το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.  Eτοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις, για όσους θα συμμετέχουν στο λαμπερό σόου του ΣΤΑΡ. Το […]

Προχωράει η στελέχωση του Dancing with the stars, που από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Προχωράνε οι συνεργασίες

Το σόου θα το βλέπουμε τα βράδια της Κυριακής και το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.  Eτοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις, για όσους θα συμμετέχουν στο λαμπερό σόου του ΣΤΑΡ.

Το ότι το Dancing with the Stars θα έχει άρωμα από το Greece’s Next Top Model ήταν επόμενο από τη στιγμή που την παρουσίαση ανέλαβε η Βίκυ Καγιά. Μήπως όμως και ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα μετράει τον σφυγμό των διαγωνιζομένων θα είναι από το διαγωνισμό μόδας του Star; (Από το δημοσίευμα του Znews)

Ποιο πρόσωπο έκπληξη έκανε δοκιμαστικό;

Οι πληροφοριοδότες μου μου λένε ότι το όνομα του Ανδρέα από το GNTM έπεσε στο τραπέζι.  Να αναλάβει την παρουσίαση του backstage του Dancing with the Stars. Μάλιστα δεν έπεσε μόνο αλλά έκανε και δοκιμαστικό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Παρόλο που οι περισσότερες παραγωγές είναι κλειστές λόγω… διακοπών στο Dancing with the Stars οι προετοιμασίες καλά κρατούν. Ακόμα και μέσα στον Ιούλιο κόσμος πάει και έρχεται στα γραφεία παραγωγής.  Εκτός από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα πρέπει να βρεθούν οι διαγωνιζόμενοι παίκτες που θα χορεύουν κάθε εβδομάδα.

Κι αυτό είναι βεβαίως και το πιο δύσκολο, καθώς δεν είναι πολλοί οι εγχώριοι celebrities που το… έχουν με τον χορό.

Το Dancing with the Stars αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι οριστικές αποφάσεις για όλες τις θέσεις θα παρθούν στο τέλος Αυγούστου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ