Ολοκληρώθηκε η στελέχωση του Dancing with the stars, που από αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν […]

Ολοκληρώθηκε η στελέχωση του Dancing with the stars, που από αυτήν την τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του λαμπερού σόου, μίλησε για πρώτη φορά, για όλα όσα θα δούμε.

Βίκυ Καγιά: Πώς την επηρέασε η αποχώρηση από το GNTM

Το trailer του “Dancing With the Stars” με τη Βίκυ Καγιά!

Δείτε για πρώτη φορά του Dancing With the Stars με τη Βίκυ Καγιά!

Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα;

Στις 10 Οκτώβρη αναμένεται η πρεμιέρα του «Dancing With The Stars»

Ο μοναδικός χορευτικός διαγωνισμός επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star, εντελώς ανανεωμένος, με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά, με μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς του χώρου, με πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

16 ‘Έλληνες celebrities με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές, θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα σε μια διαφορετική χορογραφία.

Και οι 16 είναι υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Θα απολαμβάνουμε την προσπάθειά τους να εκφραστούν δημιουργικά, θέλοντας να μας παρασύρουν σε αυτή την ευχάριστη χορευτική πρόκληση, μεταδίδοντας μόνο αισιοδοξία και θετική αύρα στη σκηνή του «Dancing With The Stars»!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ