Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του Dancing with the stars, που θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα […]

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του Dancing with the stars, που θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι ήδη έχει ξεκινήσει το τελικό στάδιο της εκπομπής.

Η Καλομοίρα στο σόου;

Όπως έγινε γνωστό η Καλομοίρα αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, και ήδη έχει δεχτεί πρόταση από το Dancing with the Stars. Απλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η πρόταση αφορά την συμμετοχή της ως διαγωνιζόμενη, ή ως κριτής στην επιτροπή.

Έχει και εμπειρία από κάτι παρόμοιο το 2017 στον Αντ1. όπως θυμόμαστε είχε την κάλυψη των backstage στο Rising star στον ΑNT1, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Σίγουρα θα ταίριαζε στο σόου, και αναμένουμε εξελίξεις σύντομα.

Κλείδωσε η πρεμιέρα – Ποιους θα δούμε στην πίστα;

Στις 10 Οκτώβρη αναμένεται η πρεμιέρα του «Dancing With The Stars», ωστόσο ακόμα παραμένουν άγνωστα τα περισσότερα ζευγάρια.

Οι τελευταίες συμφωνίες

Φήμες αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν η Βασιλική Μιλλούση, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Τζώρτζια Γεωργίου.

Όπως μάθαμε και ο δημοσιογραφικός χώρος θα έχει την δική του παρουσία. Και μάλιστα του αθλητικού.

Μιλάμε για την γνωστή αθλητικογράφο Χριστίνα Βραχάλη που είναι ήδη σε προετοιμασία για να μπει όσο πιο προετοιμασμένη μπορεί στην πίστα του σόου.

Άλλωστε ο χορός είναι από τις αδυναμίες της και δεν ήθελε και πολύ να δεχτεί την πρόταση που τις έγινε.

Αλλαγές και στην επιτροπή λοιπόν και το νέο πρόσωπο που έχει γίνει ήδη γνωστό είναι η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αλλά επίσης σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην επιτροπή και του Στέφανου Δημούλα. Χορογράφος και χορευτής και μας έρχεται από την Αγγλία, αφού στο Λονδίνο είναι η έδρα του.

Ποιοι παίχτες έχουν ήδη συμφωνήσει;

Ακόμα οι επαφές συνεχίζονται και υπάρχουν ορισμένοι που βρίσκονται αρκετά κοντά για να κλείσουν. Αλλά εδώ θα δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν κλείσει οριστικά και έχουν αρχίσει εντατικά μαθήματα και προπονήσεις για να εμφανιστούν πανέτοιμοι και άκρως ανταγωνιστικοί στο πεδίο μάχης.

Από τις τελευταίες πληροφορίες και η Μπέσι Αργυράκη θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη.

Ο αγαπημένος μάγειρας του MasterChef “έρωτας αλήτης” Σταύρος Βαρθαλίτης. Επίσης θα δούμε τους Δημήτρη Κοκκινίδη, Τζώρτζια Γεωργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος. Φυσικά και ο Έντουαρντ Στεργίου, που έρχεται μετά την μεγάλη εμπειρία τους στον διαγωνισμό του GNTM.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ