Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα έχουμε το τέταρτο Live. Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην […]

Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά το χορευτικό σόου Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου θα έχουμε το τέταρτο Live.

Το Dancing with the Stars, το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Στα backstage ο Λάμπρος Φισφής, και στην κριτική επιτροπή παίζουν μπάλα οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και Jason Roditis.

Μία υπέρλαμπρη παρουσιάστρια, ένας ευρηματικός συμπαρουσιαστής, 4 έμπειροι κριτές, 16 ξεχωριστοί celebrities. 16 ταλαντούχοι χορευτές, 16 επεισόδια, 600 κοστούμια, που δημιουργήθηκαν ειδικά για το show. 2.400 ώρες μακιγιάζ και κομμώσεων, μία ανεπανάληπτη τηλεοπτική παραγωγή!

Ετοιμάζουν πρόσωπα έκπληξη!

Η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει και το στοιχείο του απρόοπτου στο σόου. Με ορισμένους καλεσμένους έκπληξη.

Να υπάρχει σε κάθε επεισόδιο και ένας καλεσμένος έκπληξη. Θα μπορεί να φορά την κριτική επιτροπή, και να είναι άνθρωπος του χορού. Αλλά  μπορεί να είναι κάποιος που απλά θα χορέψει και θα βαθμολογηθεί κανονικά από τους κριτές.

Υποψήφιοι για καλεσμένοι μπορεί να είναι βάση της λίστας που έχουν ετοιμάσει στην παραγωγή, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά στην λίστα για να τους δούμε σύντομα είναι τα ονόματα των Ελένη Φουρέιρα ο Ηλίας Βρεττό.

Άλλα κόλπα στο σόου, για να του δώσουν μια επιπλέον δυναμική. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στα νούμερα που θα ήθελαν οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα μπουστάρισμα κρίνεται αναγκαίο.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ