Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του Dancing with the stars, που από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην […]

Προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση του Dancing with the stars, που από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε στο STAR.  Με νέα παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά.

Το σόου θα προβάλλεται τα βράδια της Κυριακής και αναμένεται αρκετά εντυπωσιακό. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα δούμε στο πολύ λαμπερό σόου. Και πως να μην είναι λαμπερό, όταν παρουσιάστρια θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Όπως μαθαίνουμε οι προετοιμασίες  πηγαίνουν αρκετά καλά και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την ευθύνη για όλο το πρότζεκτ την έχει η Φένια Βαρδάνη, που είναι σύμβουλος παραγωγής. Αυτή άλλωστε δημιούργησε το Dancing With The Stars, και έχει την δική της σφραγίδα.

Το νέο Dancing with the stars θα είναι στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Star και άρχισαν ήδη να διαρρέουν τα ονόματα των παικτών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το κανάλι ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της εκπομπής καθώς σε αυτή τη φάση οι υπεύθυνοι μιλούν με τους υποψήφιους κριτές αλλά και συμμετέχοντες.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε ναι στο «Dancing with the stars»

Τα πρώτα ναι ξεκίνησαν να «πέφτουν»  από τους διαγωνιζόμενους και κάποιοι δοκιμάζουν ήδη τα παπούτσια του χορού. Ένας από αυτούς είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ένα «δυνατό χαρτί» του σταθμού που είπε το ναι στο «Dancing with the stars». Ο σεφ έγινε γνωστός από την επιτυχημένη εκπομπή Masterchef, όπου και στέφθηκε νικητής.  Στη συνέχεια σημείωσε πολύ επιτυχημένη πορεία τόσο στην κουζίνα των «ΚουΚου», όσο και στο «Cook Beef». Αγαπητός από τον κόσμο και φρέσκο πρόσωπο ο Σταύρος ο οποίος σε λίγο καιρό θα κληθεί να αποδείξει το ταλέντο του στον χορό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ