Cocktails & Bars: Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου! Η καλύτερη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους, μέσα στους οποίους είμαι και εγώ! Τα καλοκαιρινά κοκτέιλ είναι το φάρμακο για όλους αυτήν την εποχή. Για όσους βρίσκονται σε διακοπές, αλλά και για αυτούς που ακόμα δεν κατάφεραν να φύγουν, […]

Cocktails & Bars: Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά στην ομορφότερη χώρα του κόσμου! Η καλύτερη εποχή του χρόνου για τους περισσότερους, μέσα στους οποίους είμαι και εγώ!

Τα καλοκαιρινά κοκτέιλ είναι το φάρμακο για όλους αυτήν την εποχή. Για όσους βρίσκονται σε διακοπές, αλλά και για αυτούς που ακόμα δεν κατάφεραν να φύγουν, και νοιωθουν να βράζουν στην τσιμεντούπολη.

Φοράμε όλοι ένα πλατύ μεγάλο χαμόγελο και ανεβάζουμε τη διάθεση σας πίνοντας ένα υπέροχο κοκτέιλ. ( Με την βοήθεια του Γιάννη Κορυζή)

Mojito (Μοχίτο)

Mojito ένα όνομα μια ιστορία! Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα καλοκαιρινά κοκτέιλ, αλλά και από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά ποτά του κόσμου! Τα συστατικά του είναι λίγα και καλά. Λευκό ρούμι από Κούβα κατά προτίμηση (3 ετών για ακόμα πιο γευστικό αποτέλεσμα), χυμό από φρέσκο λάιμ, φύλλα δυόσμου ή μέντας, σιρόπι ζάχαρης ή άχνη ζάχαρη και σόδα ή ανθρακούχο νερό για το τελείωμα. Δε γίνεται να πάει κάτι λάθος με αυτό το κοκτέιλ! Φοβερά δροσιστικό, απίστευτα απολαυστικό!

Ένα κλασικό εύκολο, γρήγορο και πολύ δροσιστικό κοκτέιλ που όλοι αγαπάμε! Ποιο είναι αυτό; Mα φυσικά το Mojito! Θα φτιάξουμε ένα ελαφρύ σιρόπι ζάχαρης, φρέσκο χυμό lime, λευκό ρούμι, κατά προτίμηση κουβανέζικο, θα προσθέσουμε δυόσμο, σόδα ή ανθρακούχο νερό και… καλή απόλαυση!

Υλικά Συνταγής 5

0 ml λευκό ρούμι (κουβανέζικο κατά προτίμηση)

25 ml φρέσκο χυμό λάιμ

20 ml σιρόπι ζάχαρης (ή ζάχαρη λευκή κρυσταλλική ή καστανή ή άχνη)

5-6 φρέσκα φύλλα δυόσμου ή μέντας

1 κορυφή δυόσμου για γαρνίρισμα

25 ml σόδα ή ανθρακούχο νερό

Θρυμματισμένος πάγος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ