Η μπύρα μπορεί να καθαρίσει τα πάντα, από νομίσματα μέχρι την αγαπημένη σας κατσαρόλα.

Cocktails & Bars: Η μπύρα είναι από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά, αλλά η μπύρα έχει πολύ περισσότερες ιδιότητες εκτός από την ωραία γεύση της.

Δείτε μερικές χρήσεις της μπύρας που ίσως δεν γνωρίζατε. 

7. Προστατεύει το γκαζόν

Η μπύρα μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τους γυμνοσάλιαγκες από τον κήπο σας. Ρίξτε μερικά δάχτυλα σε ένα πλαστικό δοχείο και τοποθετήστε το τη νύχτα στο σημείο που συνήθως βγαίνουν. Θα σκαρφαλώσουν μέσα και θα κολλήσουν εκεί.

6. Παγιδεύει τα ανεπιθύμητα παράσιτα

Δημιουργήστε τη δική σας παγίδα για ποντίκια ρίχνοντας λίγη μπύρα σε έναν ψηλό κουβά. Φτιάξτε μια ράμπα στο πλάι, ώστε τα ποντίκια να μπορούν να μπουν μέσα. Θα έλκονται από τον αφρό και θα μπουν να πιουν, αλλά δεν θα μπορούν να ξαναβγούν.

5. Αφαιρεί λεκέδες

Η μπύρα μπορεί να αντικαταστήσει το καθαριστικό χαλιών για έκτακτες ανάγκες. Ρίξτε λίγο από το ποτό στον λεκέ, αφήστε το να μουλιάσει και μετά σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Μόλις αφαιρέσετε τον λεκέ, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και νερό για να αφαιρέσετε τη μπύρα από το χαλί σας.

4. Διασπά τη σκουριά

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αφαίρεση μιας σκουριασμένης βίδας; Η ενανθράκωση στη μπύρα μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση της σκουριάς. Ρίξτε λίγο πάνω στη βίδα, περιμένετε περίπου 15 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά.

3. Μαρινάρει το φαγητό

Το αγαπημένο ποτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υποκατάστατο του νερού σε χιλιάδες συνταγές. Την επόμενη φορά που θα βράσετε ρύζι σκεφτείτε να αντικαταστήσετε το νερό με μπύρα για να δοκιμάσετε μια εντελώς νέα γεύση. Η μπύρα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μαγειρέψετε θαλασσινά στον ατμό, σε σάλτσες και ψωμιά, ακόμη στις πρωινές τηγανίτες.

2. Γυαλίζει τα έπιπλα

Βάλτε λίγη μπύρα χωρίς αφρό σε ένα μαλακό πανί και στη συνέχεια καθαρίστε τα ξύλινα έπιπλά σας.

1. Καθαρίζει το χαλκό και το χυτοσίδηρο

Η μπύρα μπορεί να καθαρίσει τα πάντα, από νομίσματα μέχρι την αγαπημένη σας κατσαρόλα. Μουλιάστε το χάλκινο προϊόν σε μπύρα για 5 έως 10 λεπτά, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να σκουπίσετε την επιφάνεια και να αφαιρέσετε τους λεκέδες. (Από το δημοσίευμα του Fortune)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик