Το  σόου ξεκίνησε με  ένα αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90, και συνέχισε χθες με το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών.

Η Δέσποινα Βανδή σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, συνεχίζει στο Chart Show με καλές κριτικές, αλλά τα νουμεράκια πτωτικά, άσχετα αν αισθάνονται ευχαριστημένοι. Η αλήθεια είναι ότι περίμεναν κάτι καλύτερο.

Το παλεύει ο Νικος Κοκλώνης αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είναι και το survivor που το Σάββατο δεν παίζεται…

To Chart Show, η εκπομπή θεσμός της ελληνικής τηλεόρασης, μας ταξιδεύει με τραγούδια χωρισμού! Η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια χωρισμού, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου.

Είναι ένα σόου που βασίζεται σε μουσικά αφιερώματα, σε καλεσμένους και σε πολύ τραγούδι. Κομμένο – και ραμμένο για τη Δέσποινα, δηλαδή.

Το  σόου ξεκίνησε με  ένα αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90, και συνέχισε χθες με το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα καλύτερα χορευτικά κομμάτια, και ανέβασε την διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

O Λευτέρης Πανταζής και ο Ζαφείρης Μελάς ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος  αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου έδωσαν ζωντάνια και πολύ κέφι.

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τον στιχουργό με πάνω από 5,000 τραγούδια, Ηλία Φιλίππου.

Υποδέχτηκε επίσης και τον μουσικό παραγωγό με πάνω από 45 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία Μίλτο Καρατζά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ