Έπειτα από ένα πολύμηνο Lockdown, 6 μήνες η εστίαση άνοιξε. Επιτέλους θα λέγαμε. Με προσεκτικά βήμα, αλλά άνοιξε. Χαμός γίνετε σε όλη την χώρα από το πρωί της Δευτέρας (03/05), σε Πεζόδρομους, Πεζοδρόμια, Αυλές, Ταράτσες αλλά και εξωτερικούς χώρους φυσικά. Ο χαμός γίνετε παντού από κόσμο. Ο κόσμος είναι και πάλι έξω. Βγήκε να απολαύσει […]

Έπειτα από ένα πολύμηνο Lockdown, 6 μήνες η εστίαση άνοιξε. Επιτέλους θα λέγαμε. Με προσεκτικά βήμα, αλλά άνοιξε.

Χαμός γίνετε σε όλη την χώρα από το πρωί της Δευτέρας (03/05), σε Πεζόδρομους, Πεζοδρόμια, Αυλές, Ταράτσες αλλά και εξωτερικούς χώρους φυσικά. Ο χαμός γίνετε παντού από κόσμο. Ο κόσμος είναι και πάλι έξω. Βγήκε να απολαύσει το πρωινό του, το καφέ του, ένα γεύμα να δει κόσμο, να ξεχαστεί. Αυτό τόσους μήνες άλλωστε το είχε στερηθεί.

Αυτό μπορούμε να πούμε ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μία ημέρα που ο καιρός θύμισε καλοκαίρι, με πολύ ζέστη η εστίασε έκανε το άνοιγμα. Φυσικά τα μέτρα δεν σταμάτησαν, ενώ ακόμα υπάρχουν οι περιορισμοί.

Από της 12 το μεσημέρι και έπειτα η κίνηση ήταν έντονη αυξημένη. Αυτό θύμισε εποχές προ Covid -19 που ο κόσμος έβγαινε ανεξέλεγκτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κορονοϊός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ