Τι συμβαίνει με το «Cash & Trash»; Θα το δούμε στην τηλεόραση τελικά και αν ναι πότε; Σε όλα αυτα τα ερωτήματα θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως. Το β’ μισό της σεζόν για το STAR έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και αναμένεται να προστεθούν και περισσότερα προγράμματα στο προσεχές διάστημα. Η εκπομπή «Cash or Trash» στο STAR […]

Τι συμβαίνει με το «Cash & Trash»; Θα το δούμε στην τηλεόραση τελικά και αν ναι πότε; Σε όλα αυτα τα ερωτήματα θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως. Το β’ μισό της σεζόν για το STAR έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και αναμένεται να προστεθούν και περισσότερα προγράμματα στο προσεχές διάστημα.

Η εκπομπή «Cash or Trash» στο STAR προοριζόταν για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. To reality δημοπρασιών, όπως φαίνεται δε θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού.

Οι ιθύνοντες του προγράμματος δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο πρόσωπο της παρουσίασης. Τα ονόματα που ήταν επικρατέστερα για αυτό το ρόλο ήταν αυτά του Μελέτη Ηλία, του Γιώργου Τσαλίκη αλλά και της Δέσποινας Μοιραράκης. Προς το παρόν το ριάλιτι μπαίνει στο συρτάρι αλλά δεν είναι απίθανο να προβληθεί την άνοιξη.

Πρόβλημα, επίσης αντιμετώπιζαν τόσο με τα πρόσωπα που θα αποτελούσαν την κριτική επιτροπή αλλά και με το casting των παικτών. Μένει να φανεί αν θα το δούμε τους προσεχείς μήνες ή από την επόμενη σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ