Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε δεν χώρισε, κάτι που μόνο η ίδια το γνωρίζει στην τελική. Αλλά όταν βλέπει το καλό το λεει. όπως με ένα ηθοποιό που την εντυπωσίασε και πέταξε την επική ατάκα: “Καλά έκανε ο Φίλιππος και τη χώρισε” Με αφορμή πως σε μια εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου είχε εντυπωσιαστεί όταν είδε τον […]

Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε δεν χώρισε, κάτι που μόνο η ίδια το γνωρίζει στην τελική. Αλλά όταν βλέπει το καλό το λεει. όπως με ένα ηθοποιό που την εντυπωσίασε και πέταξε την επική ατάκα:

“Καλά έκανε ο Φίλιππος και τη χώρισε”

Με αφορμή πως σε μια εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου είχε εντυπωσιαστεί όταν είδε τον ηθοποιό Νίκο Βατικιώτη και το στιγμιότυπο αυτό προκάλεσε χαμό στα σόσιαλ. Οι συνεργάτες λοιπόν πήραν την ευκαιρία και της τον έφεραν στο πλατό. Αυτή και εαν ήταν έκπληξη.

Η παρουσιάστρια μόλις είδε τον Νίκο Βατικιώτη, αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο για όσα είπε για τον ίδιο, και στάθηκε ιδιαίτερα σε ένα από αυτά.

Αφορούσε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον φημολογούμενο χωρισμό τους.

«Είμαι η Κατερίνα. Δεν το ήξερα πως θα έρθεις. Έβλεπα το βίντεο από χθες που παίζει παντού. Και έγραφαν από κάτω.. Επειδή τα διάβαζα, γελούσα. Έγραφε ένας “καλά έκανε ο Φίλιππος και τη χώρισε”. Λέω τι να πω; Πραγματικά νευρίασα κιόλας» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ