Το online gaming κατακτάει τον κόσμο και οι εταιρίες gaming επενδύουν εκατομμύρια, για να αναβαθμιστούν.

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του online gaming είναι ραγδαία. Αυτό έχει αναγκάσει όλες τις μεγάλες εταιρίες gaming να ποντάρουν σ΄αυτό, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους. Ήδη μερικές εξ αυτών έχουν φτιάξει τη δικιά τους «αυτοκρατορία» στο συγκεκριμένο κομμάτι και ξεχωρίζουν.

Όλο και περισσότεροι παίκτες αφήνουν τον κλασικό τρόπο παιχνιδιού και προσανατολίζονται στο online gaming. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναβαθμίζουν το περιεχόμενο τους. Αυτό μεγαλώνει το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι έχουν συνεχώς νέες προκλήσεις. Τα παραπάνω δελεάζουν τους παίκτες, οι οποίοι πλέον δοκιμάζουν τις τύχες τους στο online gaming.

Το 2022 αναμένεται να είναι μία χρονιά ορόσημο για το online gaming. Τα κέρδη αυτή τη χρονιά αναμένεται να εκτοξευτούν και γι αυτό οι εταιρίες έχουν ρίξει το βάρος τους εκεί. Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται, ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες παροχές. Χαρακτηριστικές είναι οι εξαγορές της Zynga από την Take-Two, της Activision Blizzard King από τη Microsoft (έναντι 69 εκατομμυρίων), αλλά και της Bungie από τη Sony.

Αρκετές εταιρίες αγοράζουν στούντιο και επενδύουν σ΄αυτά. Συγκεκριμένα, αυτό το κάνουν οι παρακάτω εταιρίες:

  1. Microsoft (23 στούντιο και αναμένεται η εξαγορά ακόμη 9)
  2. Sony (21 στούντιο)
  3. Electronic Arts (21 στούντιο)
  4. Tencent (14 στούντιο)
  5. Nintendo (7 στούντιο)
  6. Netease (1 στούντιο)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ