Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία. Μαζί της ο συνέταιρος και φίλος της Μπάμπης Στόκας. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια […]

Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία. Μαζί της ο συνέταιρος και φίλος της Μπάμπης Στόκας.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Αννίτα κοίτα» περνά τις ζεστές μέρες του Αυγούστου με καλή παρέα. Φυσικά αναφερόμαστε στον συνέταιρό της και συμπατριώτη της, Μπάμπη Στόκα. Οι δυο τους έχουν ανοίξει πιτσαρία στην παραλία της πόλης και η Αννίτα δημοσίευσε φωτογραφία τους στο instagram!

«Φτάσαμε κοντά στο τέλος της εκπομπής»

H Αννίτα Πάνια είχε πει στην τελευταία της εκπομπή: «Εμείς έχουμε χαρά που τελειώνει αυτή η σεζόν γιατί ήταν πολύ δύσκολη για εμάς με μεγάλη και τετράωρη εκπομπή και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Τους παλιούς, που έχω τόσα χρόνια μαζί μου και τους νεότερους που είναι η Νάνσυ Νικολαϊδου, ο Σωτήρης Καραμίτζας κι οι Φίλοι για πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Δεν παρέλειψε να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι της, Open tv.

Η Αννίτα Πάνια κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου». Επίσης, έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Το 2007 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή Je t’ Aime, με το σκεπτικό ότι γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων.Σε υπόμνημά τους προς το ΕΣΡ οι Καθηγητές Νομικής, Φίλιππος Σπυρόπουλος και Σταύρος Τσακυράκης, καθώς και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Pania (@annita.pania)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ