Ο αγαπητός παρουσιαστής της Ελληνικής τηλεόρασης Ανδρέας Μικρούτσικος, με πέρασμα από πολλές εκπομπές, σόου, και ριάλιτ. Αλλά και με ξεχωριστή παρουσία στο πρώτο Big Brother που πραγματικά είχε αφήσει εποχή, μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Η αιτία ήταν ο πολύ υψηλός πυρετός που δεν υποχωρούσε εδώ και μέρες, και λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με πληροφορίες που […]

Ο αγαπητός παρουσιαστής της Ελληνικής τηλεόρασης Ανδρέας Μικρούτσικος, με πέρασμα από πολλές εκπομπές, σόου, και ριάλιτ. Αλλά και με ξεχωριστή παρουσία στο πρώτο Big Brother που πραγματικά είχε αφήσει εποχή, μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η αιτία ήταν ο πολύ υψηλός πυρετός που δεν υποχωρούσε εδώ και μέρες, και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο γιος του Στέργιος Μικρούτσικος η κατάσταση είναι πλέον καλύτερη, αλλά θα παραμείνει εντός νοσοκομείου για λίγες ημέρες ακόμα.

«Είναι αρκετά καλύτερα και ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε μέρες έχει πέσει πλέον. Για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό παρότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Είναι πολύ καλύτερα, θα χρειαστεί ωστόσο να μείνει μέσα στο νοσοκομείο 1-2 μέρες ακόμα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ