Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και το νέο άκυρο στα επαγγελματικά του.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Μετά την καταγγελία της 24χρονης για βιασμό και τη συμπεριφορά του απέναντι στην είδηση τον έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Πέραν του ότι ένας ένας οι διαδικτυακοί του φίλοι τον κάνουν unfollow, τα αρνητικά σχόλια στα social media προς το πρόσωπό του δίνουν και παίρνουν. Όμως, δεν σταματάει εκεί το κακό. Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του και μια ακόμα επαγγελματική πρόταση που μοιάζει παρελθόν, είναι το νέο κερασάκι στην τούρτα.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε ακουστεί πως θα βρίσκεται στα backstage του «X factor» που έρχεται στο Mega. Κάτι τέτοιο, όμως όπως φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο σάλος που προκλήθηκε όμως έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού να κάνουν πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα από το χώρο του τραγουδιού αναμένεται να πάρει τη θέση του γνωστού influencer. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε παρόμοιο talent show.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου που αναδείχτηκε μέσω του «Voice» όταν προβαλλόταν  στον ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα κατέλαβε την πρωτιά και στο «J2US», όπου ήταν ντουέτο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δε θα είναι μόνη στα backstage του σόου. Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για τα παρασκήνια του «X factor».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ