Μας έχετε στείλει όλους αδιάβαστους με καραντίνα, καπάκι νέα καραντίνα, μέτρα, εμβόλια, φάρμακο, και ότι άλλο θες. Αλλά δεν θα μας τρελάνετε, μέρες που έρχονται. Θα γιορτάσουμε όπως κάθε φορά, Με τα σέα μας και τα μεά μας.  Μιλάμε για του Αγίου Βαλεντίνου μεγάλη η χάρη του.  Και φυσικά όλοι όσοι θα γιορτάσουν, πριν το […]

Μας έχετε στείλει όλους αδιάβαστους με καραντίνα, καπάκι νέα καραντίνα, μέτρα, εμβόλια, φάρμακο, και ότι άλλο θες. Αλλά δεν θα μας τρελάνετε, μέρες που έρχονται. Θα γιορτάσουμε όπως κάθε φορά, Με τα σέα μας και τα μεά μας.  Μιλάμε για του Αγίου Βαλεντίνου μεγάλη η χάρη του. 

Και φυσικά όλοι όσοι θα γιορτάσουν, πριν το δώρο έχουν να σκεφτούν κάτι πιο σημαντικό. Ναι το πιάσατε τσακάλια. Για την ανθοδέσμη μιλάμε. Αλλά εδώ στο sports365.gr που μας αρέσουν τα “περίεργα” και τα ξεχωριστά, σας έχουνε την απόλυτη πρόταση για την ανθοδέσμη που θα χρειαστείτε. 

Πως; Με μία ανθοδέσμη πιτόγυρο.

Ο Μανώλης Σταυρακάκης, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στο Ηράκλειο Κρήτης, είχε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο ίδιος είναι της άποψης πως ο έρωτας περνά από το στομάχι αν και το συγκεκριμένο δώρο θα μπορούσε να φέρει βαρυστομαχιά.

Έτσι δημιούργησε μια ανθοδέσμη από πίτες και γύρο, που μπορεί να απολαύσει το ερωτευμένο ζευγάρι. Η ανθοδέσμη-πιτόγυρο ζυγίζει περίπου 8,5 κιλά, και ισοδυναμεί περίπου 25 απλά σουβλάκια, σύμφωνα με τον κ. Σταυρακάκης.

«Καλά είναι και τα τριαντάφυλλα, αλλά δεν τρώγονται» πρόσθεσε ο κ. Σταυρακάκης. Βέβαια, χρειάζεται και παρέα, δεν μπορεί να το κάνει καλά ένα ζευγάρι μόνο του, καθώς είναι για 10 άτομα.

Σίγουρα όμως αποτελεί μία ασυνήθιστη πρόταση...

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ