Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του Πελέ ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πόσα παιδιά έχει, αφού ήταν άστατος πολύ, και από κανάρα σε κανάρα πετούσε…λογικό να χάσει τον λογαριασμό ο “Βασιλιάς” Δεν θα μπορούσε το Netflix στον Βασιλιά του Βασιλιά του ποδοσφαίρου να μην κάνει το δικό του ντοκιμαντέρ, και μάλιστα με 1281 γκολ στα […]

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του Πελέ ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πόσα παιδιά έχει, αφού ήταν άστατος πολύ, και από κανάρα σε κανάρα πετούσε…λογικό να χάσει τον λογαριασμό ο “Βασιλιάς”

Δεν θα μπορούσε το Netflix στον Βασιλιά του Βασιλιά του ποδοσφαίρου να μην κάνει το δικό του ντοκιμαντέρ, και μάλιστα με 1281 γκολ στα 1363 παιχνίδια. Έχει την σημασία του.

Μετά τον Τόνι Πάρκερ, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Άιρτον Σένα, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον Αντουάν Γκριεζμάν και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, είναι η σειρά του θρυλικού Πελέ να αποτελέσει το θέμα ενός ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα Netflix.

Ενώ περιμένουν την ταινία, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Φεβρουαρίου, οι θαυμαστές του τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρκούνται σε ένα σποτ 30 δευτερολέπτων, που παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Με την ευκαιρία αυτή, το Netflix επέλεξε να προωθήσει το ντοκιμαντέρ στη βάση μιας πολύ συχνά αμφισβητούμενης στατιστικής: «1281 γκολ σε 1363 παιχνίδια».

Στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στο Netflix την επόμενη εβδομάδα για τον Πελέ, ο «βασιλιάς του ποδοσφαίρου» αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή.

Ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, που έχει παντρευτεί τρεις φορές, παραδέχεται πως απέκτησε τόσο πολλά παιδιά που κάποια εξ αυτών αγνοούσε πως υπήρξαν.

«Με πάσα ειλικρίνεια είχα κάποιες σχέσεις, με κάποιες εξ αυτών απέκτησα και παιδιά, όμως δεν έμαθα γι’ αυτά παρά πολύ αργότερα» είπε με εξομολογητική διάθεση το «μαύρο διαμάντι».

Ο Πελέ έχει επτά αναγνωρισμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης και της Σάντρα Μασάδο, την οποία αρνήθηκε να αναγνωρίσει παρότι το 1996 το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν κόρη του.

Πέντε από τα παιδιά του, η 54χρονη Κέλι, ο 50χρονος Εντίνιο, η 42χρονη Τζένιφερ και τα δίδυμα Τζόσουα και Σελέστε, ηλικίας 24 ετών, προήλθαν από τους δύο γάμους του με τη Ροζεμάρι ντος Ρέις Σόλμπι και την Ασίρια Λέμος Σέισας.

Η Σάντρα, που το 2006 πέθανε από καρκίνο, ήταν καρπός της παράνομης σχέσης του με την υπηρέτρια Ανίσα Μασάδο. Το 1968 μια σχέση με τη δημοσιογράφο Λενίτα Κουρτζ απέφερε την 52χρονη Φλάβια.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σύζυγοί του γνώριζαν πως ήταν άπιστος. «Η πρώτη μου γυναίκα, η πρώτη φιλενάδα, τα ήξεραν όλα, ποτέ δεν είπα ψέματα». Στο μεταξύ, η 57χρονη Μαρία ντα Γκράσα Σούσα, μια 57χρονη και παλιό μοντέλο, η οποία στα 17 της ήταν ζευγάρι με τον Πελέ, αποκάλυψε πως είχαν ανοιχτή σχέση, αλλά μόνο από την πλευρά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ