Ο τεράστιος Black Mamba απεβίωσε στις 26 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 41 ετών, μετά από την πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε

Ο τεράστιος Black Mamba απεβίωσε στις 26 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 41 ετών, μετά από την πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον μπασκετικό πλανήτη. Και τα χειρότερα ακολούθησαν όταν η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μαζί με τον πεντάκις πρωταθλητή του ΝΒΑ χάθηκε και η 13 ετών κόρη του, Τζιάννα-Μαρία, αλλά και ακόμη εφτά άτομα, φίλοι του ξεχωριστού θρύλου που μεγαλούργησε με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς αλλά και της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Ο μπασκετμπολίστας, η κόρη του και επτά ακόμη επιβαίνοντες σκοτώθηκαν στη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ.

Αναλυτικά, μεταξύ των θυμάτων ήταν ο θρυλικός μπασκετμπολίστας, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η συμπαίκτριά της, Αλίσα, ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι και η σύζυγός του -γονείς της μικρής Αλίσα- μία βοηθός προπονητή, μία μητέρα με την κόρη της -η οποία ήταν επίσης συμπαίκτρια με την Τζιάνα- και ο πιλότος.

Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο «χύνουν τόνους από μελάνι» με εκτενή αφιερώματα του «Black Mamba», όπως BBC Sport,USA Today, Forbes, CBSNews. VanityFair, Los Angeles Times. Το «BBC Sport» δημοσιεύει σήμερα ένα συγκινητικό γράφημα, το οποίο ακολουθεί, δημιουργία του Ben Wild.

Η ΝΙΚΕ ετοίμασε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο για τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος «μας έμαθε να γινόμαστε καλύτεροι».

https://twitter.com/nikebasketball/status/1297581324559986688

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ