Μοιρασιά σε γκολ και βαθμούς τελικά στο Εστάντι Θιουτάτ ντε Βαλένθια.

Φουλ δράση στο πρωτάθλημα Ισπανίας, την La Liga, με συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ  Βιγιαρεάλ, και Σεβίλλης, για την 6η αγωνιστική, στο Εστάντι Θιουτάτ ντε Βαλένθια.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος για το πρωτάθλημα έχασε εκτός από την Μπέτις, αλλά για το Conferece League κέρδισε εκτός την Μακάμπι Χάιφα. Από την πλευρά της η φιλοξενούμενη κέρδισε στην έδρα της Εσπανιόλ, και για το Champions League πήρε ισοπαλία στην Δανία με την Κοπενχάγη.

Από νωρίς πήρε το προβάδισμα η Σεβίλλη. Μόλις στο 8′ ο ‘Ολιβερ Τόρες μετά από μια όμορφη πάσα, έπιασε ένα συρτό σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας για το 0-1.

Η γηπεδούχος στο 27′ πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ο Ντάνιελ Παρέχο πήρε την μπάλα στην άκρη της περιοχής και έκανε ένα έξοχο σουτ, αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επιθετικά η γηπεδούχος και στο 51΄ο Ο Αλεχάντρο Μπαένα έχασε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά στην επόμενη φάση βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και πήρε το ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67′ είχαμε διαμαρτυρίες για χέρι που φάνηκε ότι έγινε από παίχτη της Σεβίλλης αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Το ίδιο και στο 82′ ξανά με την Βιγιαρεάλ να ζητάει πέναλτι, και αρχικά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά τελικά με χρήση VAR πήρε την απόφαση του πίσω.

Μοιρασιά σε γκολ και βαθμούς τελικά στο Εστάντι Θιουτάτ ντε Βαλένθια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ