Έβρεξε... γκολ στο «Vallecas», νικητές οι φιλοξενούμενοι.

Στο «Vallecas» συναντήθηκαν η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Λεβάντε, στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της La Liga.

Αμφότερες οι ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά. Έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητα ελεύθερο ποδόσφαιρο και έβαλαν, ήδη από το πρώτο μέρος, τέσσερα γκολ.

Τελείωσαν με συνολικά έξι, με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές με 4-2, «αποχαιρετώντας» με θετικό τρόπο την κατηγορία.

Στο 18’ ο Αλβάρο Γκαρσία με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα με ακρίβεια στην κάτω δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Ο Γκονσάλο Μελέρο στο 26’ σκόραρε από δύσκολη θέση με δυνατή κεφαλιά, για το 1-1, ενώ ο Ρότζερ Μαρτί έδωσε το προβάδισμα στις «νυχτερίδες» στο 44’.

Ο Μελέρο και πάλι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε την μπάλα από το όριο της περιοχής και την κάρφωσε στα δίχτυα.

O Χοσέ Λουίς Μοράλες «χτύπησε» στο 59’, όταν πέρασε όλους τους αντίπαλους αμυντικούς και σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε λόγω φάουλ στην αρχή της φάσης.

Στο 61’ οι «ροχομπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Σέρχιο Γκουαρδιόλα.

Η Λεβάντε, ωστόσο, πήρε ξανά «αέρα» από την αντίπαλό της με το γκολ του Κόκε στο 77’, με κεφαλιά. Δεν απειλήθηκε στη συνέχεια και «κράτησε» τη νίκη στο «αντίο» της στην La Liga.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ