Ο Νεϊμάρ μπορεί να έφυγε κακήν κακώς από την Μπαρτσελόνα κάποτε αλλά υπήρξε στιγμή μελλοντικά που έψαχνε με "μανία" την επιστροφή του!

Ο Νεϊμάρ μπορεί να έφυγε κακήν κακώς από την Μπαρτσελόνα κάποτε αλλά υπήρξε στιγμή μελλοντικά που έψαχνε με “μανία” την επιστροφή του!

Η μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχει πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί! Νεϊμάρ & Παρί Σ.Ζ δεν είχαν ποτέ τις ιδανικές σχέσεις και γι’αυτό ο Βραζιλιάνος έκανε πάντα δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του.

Εκεί που περνούσε καλά και κατέκτησε ένα Champions League είναι η Μπαρτσελόνα. Ο τρόπος που αποχώρησε πίκρανε πολλούς αλλά ήθελε να επανορθώσει. Την αποκάλυψη για τις κινήσεις του Βραζιλιάνου να επιστρέψει το 2020 έκανε ο συμπατριώτης και καλός του φίλος, Κακά!

«Μίλησα αρκετά τότε με τον Νεϊμάρ, τη χρονιά που ήθελε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα. Είχε μια δύσκολη σεζόν τότε, όμως τώρα είναι πολύ χαρούμενος και έχει ενθουσιαστεί με το μακροχρόνιο πλάνο της Παρί Σεν Ζερμέν. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατός (σ.σ. ο ΝεΪμάρ) και θέλει να κερδίσει κάτι σπουδαίο με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως το Champions League»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ