Φαίνεται ότι η επιστροφή του Ραδαμέλ Φαλκάο στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν αυτό που χρειαζόταν ο ίδιος ο παίκτης. Βέβαια το χρειαζόταν και η Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από πέντε ματς είναι στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Έναν λιγότερο από την Ατλέτικο Μαδρίτης) έχοντας 4 νίκες στα πρώτα 7 ματς. Σαν το παλιό καλό κρασί Ο […]

Φαίνεται ότι η επιστροφή του Ραδαμέλ Φαλκάο στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν αυτό που χρειαζόταν ο ίδιος ο παίκτης. Βέβαια το χρειαζόταν και η Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από πέντε ματς είναι στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Έναν λιγότερο από την Ατλέτικο Μαδρίτης) έχοντας 4 νίκες στα πρώτα 7 ματς.

Σαν το παλιό καλό κρασί

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Χετάφε.  Συνέχισε στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στο ματς με την Κάντιθ πήρε για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού. Φυσικά ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού του. Ο «Τίγρης» έχει γίνει λοιπόν ο πρώτος παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο τον 21ο αιώνα.  Σκοράρει σε κάθε μία από τις τρεις πρώτες συμμετοχές του με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο τελευταίος που το είχε κάνει αυτό ήταν ο Ντιέγο Κόστα το 2012, όταν είχε πετύχει 4 γκολ στα 3 πρώτα ματς.

Επιπλέον στην κουβέντα μπαίνει και το ακόλουθο δεδομένο. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο έχει σκοράρει βρει δίχτυα τρεις φορές με έξι τελικές προσπάθειες στα συνολικά 97 λεπτά συμμετοχής με τη νέα ομάδα του. Είναι η αποτελεσματικότητα που χρειάζεται μία ομάδα όπως η Ράγιο Βαγιεκάνο. Για να μαζέψει όσο δυνατόν γρηγορότερα τους βαθμούς και να πετύχει τον αρχικό στόχο της παραμονής χωρίς περιπέτειες.

Το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο ο Φαλκάο!

Η Ράγιο του Αντόνι Ιραόλα είναι μία ομάδα που πιέζει ψηλά, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο Απ’ όσα έχουμε δει και στη φετινή αγωνιστική περίοδο. (όπως και πέρσι στη δεύτερη κατηγορία) Ουσιαστικά είναι σαν μην έχει τη διάθεση στα περισσότερα χρονικά σημεία του αγώνα να ρίξει το ρυθμό της. Επομένως έχοντας μπροστά έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Ραδαμέλ Φαλκάο, έχει τη δυνατότητα να κεφαλαιοποιεί το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.  Βεβαίως ο ίδιος ο Κολομβιανός να βάζει την υπογραφή του στις σημαντικές νίκες της.

https://twitter.com/mun_today/status/1440507195620089856

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ