Σπουδαία κίνηση από την Μπαρτσελόνα.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Μπαρτσελόνα. Ο καταλανικός σύλλογος ενημέρωσε χθες τους φιλάθλους του ότι όποιος θέλει μπορεί να αγωνιστεί στην ιστορική του έδρα, το Κάμπ Νόου.

Πώς θα γίνει αυτό; Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν εισιτήρια στους οπαδούς και διοργανώνει φιλικά παιχνίδια διάρκειας 60 λεπτών τις δύο επόμενες Δευτέρες του Ιουνίου, δηλαδή στις 6 και στις 13 Ιουνίου. Βέβαια η τιμή του εισιτηρίου είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένη αλλά αξίζει…300 ευρώ είναι το κόστος για κάθε παίκτη ο οποίος θα μπορεί να έχει μαζί του και συνοδούς. Επιπλέον, θα παρέχεται και περιήγηση στο μουσείο των Καταλανών.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

Ζήστε τη συγκίνηση του να παίζετε έναν αγώνα ποδοσφαίρου διάρκειας 60 λεπτών στο γήπεδό μας! Θα συγκεντρωθούμε πριν το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για την εμπειρία. Το τεχνικό μας προσωπικό θα σας συνοδεύσει στο χώρο που έχει στηθεί για να αλλάξετε και να αφήσετε τα υπάρχοντά σας, όπου θα ετοιμαστείτε να βγείτε στο γήπεδο. Θα βγούμε μαζί στο γήπεδο μέσα από το τούνελ των αποδυτηρίων, όπως οι επαγγελματίες παίκτες. Θα έχετε 15 λεπτά για να ζεσταθείτε, όπως και οι πραγματικοί σταρ.
Και θα έχετε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να παίξετε έναν αγώνα 60 λεπτών στο «Καμπ Νου». Θα μπορείτε να αλλάζετε και να κάνετε ντους σε αποδυτήρια πριν και μετά τον αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ