Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, έσκασαν δημοσιεύματα ότι θα προσπαθήσει να φέρει δύο απο τα πιο καυτά ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο για να ανεβάσει την αγωνιστική της κατάσταση που απλά δεν…Μιλάμε για […]

Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, έσκασαν δημοσιεύματα ότι θα προσπαθήσει να φέρει δύο απο τα πιο καυτά ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο για να ανεβάσει την αγωνιστική της κατάσταση που απλά δεν…Μιλάμε για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και Εντουάρντο Καμαβινγκά!

Ο μικρός Γάλλος που ακόμα δεν έφτασε στα 18 και ήδη όλη η Ευρώπη σφάζεται στα πόδια του, και ο Νορβηγός που σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Και να πάνε πακέτο στην Μαδρίτη δύσκολο. Εκτός και εάν ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφασίσει να τα σπρώξει πολύ χοντρά, ‘όπως είχε γίνει στην εποχή Γαλάκτικος της Ρεάλ.

Jeg tipper at Erling Braut Haaland er sjokkert selv – over reaksjonene»

Αλλά μην ξεχνάμε ότι αδυναμία του του Πέρεθ είναι και ο Κιλιάν Μπαπέ, και του Ζιντάν ο Πολ Πογκμπά. Δεν υπάρχουν λοιπόν αυτά που γράφονται. Ένας από όλους με τον Πογκμπά να είναι πιο ρεαλιστική η μεταγραφή του ναι.

Η αποκάλυψη έγινε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο  «RTVE», που αναφέρει ότι η ομάδα της Μαδρίτης θα κάνει κίνηση για να αποκτήσει Χάλαντ και Καμαβινγκά τον Ιανουάριο.

Το πλάνο της Ρεάλ είναι να δώσει  χρήματα και ποδοσφαιριστές για αντάλλαγμα σε Ντόρτμουντ και  Ρεν: 

Real Madrid 'learn Eduardo Camavinga asking price' - Sports Mole

Για τον Χάλαντ λένε για 75 εκ. ευρώ και ως δανεικό τον Γιόβιτς στην Ντόρτμουντ και  και 50 εκ. ευρώ μαζί με τον Μαριάνο στην Γαλλική ομάδα για να αποκτήσουν το μεγαλύτερο ταλέντο της Ευρώπης. Για την Ρεν αν δώσουν πολλα χρήματα μπορούν, αλλά για την Γερμανική ομάδα που έχει πολλες πιθανότητες να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ