Οι διαιτητικές αποφάσεις του Ιγκλέσιας Βιλανουέβα στον αγώνα Έλτσε-Μπέτις στιγμάτισαν την χθεσινή βραδιά στην La Liga! Τα χειρότερα όμως ήρθαν αφού τελείωσε ο αγώνας...

Οι διαιτητικές αποφάσεις του Ιγκλέσιας Βιλανουέβα στον αγώνα Έλτσε-Μπέτις στιγμάτισαν την χθεσινή βραδιά στην La Liga! Τα χειρότερα όμως ήρθαν αφού τελείωσε ο αγώνας…

Ο Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιλανουέβα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς και μέσα σε ένα ημίχρονο μοίρασε τρεις αποβολές κατά της Έλτσε (μία στον πάγκο) και ισάριθμα πέναλτι υπέρ της Μπέτις, δείγμα της «εχθρικής» κατά τους ανθρώπους της Έλτσε διαιτησίας του.

Το αποκορύφωμα που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, όμως, είναι η φάση του 90+2′, όταν και εφηύρε φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Χιλιανό αμυντικό, Ρόκο, για χτύπημα στο πρόσωπο, αν και στο replay φαίνεται καθαρά πως ο παίκτης της Μπέτις πέφτει στο έδαφος από επαφή με το δικό του χέρι. Από τη φάση αυτή προήλθε το πέναλτι που κέρδισαν οι Βερδιμπλάνκος για το 2-3, με τον VAR να μην μπορεί να επέμβει ασφαλώς.

Το «σκάνδαλο» επέφερε την έκρηξη των ανθρώπων της Έλτσε, οι οποίοι εξαπέλυσαν φραστική επίθεση κατά του διαιτητικού τιμ με τον αθλητικό της διευθυντή να φέρεται σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ να τους φωνάζει «είστε σκάρτοι, π@@@@@ γιοι». Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της Έλτσε, Κρίστιαν Μπαγκαρνίκ έκανε «έφοδο» στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους απείλησε ότι δεν θα βγουν από το γήπεδο!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ