Σκάνδαλο εντός των τοιχίων της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε η Diari ARA. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην προπονητής ακαδημιών, Αλμπέρτ Μπεναϊχές, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση 60 ανηλίκων. Αυτή η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Μπαρτσελόνα.  Αναφέρεται, πως ο Αλμπέρτ Μπεναϊχές, πρώην προπονητής ακαδημιών και από τον Απρίλιο συντονιστής των ακαδημιών. Είναι αντιμέτωπος με την […]

Σκάνδαλο εντός των τοιχίων της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε η Diari ARA. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην προπονητής ακαδημιών, Αλμπέρτ Μπεναϊχές, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση 60 ανηλίκων.

Αυτή η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Μπαρτσελόνα.  Αναφέρεται, πως ο Αλμπέρτ Μπεναϊχές, πρώην προπονητής ακαδημιών και από τον Απρίλιο συντονιστής των ακαδημιών. Είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης ανηλίκων σε μαθητές σχολείου στη Βαρκελώνη.  Εκεί ήταν καθηγητής γυμναστικής. 

Οι μαρτυρίες της εν λόγο εφημερίδας κάνουν λόγο για αυνανισμό μπροστά σε 13χρονα παιδιά.  Ενώ ακόμα μιλούν και για ασέλγεια.

Από την πλευρά του, ο 71χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, με μια ομάδα μαθητών και μια κοπέλα να καταγγέλλουν τα παραπάνω.

Ο Αλμπέρτ Μπεναϊχές ήταν επί δύο δεκαετίες ηγέτης των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.  Ήταν από τα  πρόσωπα που έφερε η επανεκλογή του Λαπόρτα στις τελευταίες εκλογές της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ