Η Shakira σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ. Οι φήμες, η ζωή της με τον σταρ της Μπαρτσελόνα και οι θυσίες που έκανε για να είναι κοντά του.

Η Shakira σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ. Οι φήμες, η ζωή της με τον σταρ της Μπαρτσελόνα και οι θυσίες που έκανε για να είναι κοντά του.

Τρεις μήνες μετά το διαζύγιο και η “σκόνη” δεν έχει καταπέσει ακόμη… Το διάσημο ζευγάρι ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους πλέον και αμφότεροι προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα καθημερινότητα.

Τα μίντια δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα και τους λόγους που εν τέλει ήρθε ο χωρισμός. Η Shakira μετά από αρκετό καιρό δίνει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

“Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα και επειδή βρίσκομαι ακόμα στο επίκεντρο της δημοσιότητας αλλά και επειδή ο χωρισμός μας δεν είναι σαν ένας κανονικός χωρισμός” δηλώνει αρχικά η Κολομβιανή σταρ για να προσθέσει: “Και έτσι είναι δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο…”

Οι παπαράτζι δεν την αφήνουν σε ησυχία, κάτι που αναλύει εκτενέστερα για το “μαρτύριο” που βιώνει…

“Δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια, να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε κάποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση από τα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τα προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και απλώς τους επηρεάζουν”

Η συζήτηση πήγε αυτόματα και στον Ζεράρ Πικέ. Η Shakira λάτρευε τη σχέση που είχαν και όπως αποκαλύπτει έβαζε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα για χάρη του Ισπανού!

“Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία για να τον υποστηρίξω, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης”




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ