Άνετη νίκη με 3-0 για τους Βάσκους.

Στο «Reale Arena» τέθηκαν αντιμέτωπες η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Κάντιθ, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν υποστεί ήττα από την αντίπαλό τους στα πρόσφατα εννέα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή η… παράδοση συνεχίστηκε, καθώς έφθασαν στη νίκη με 3-0.

Οι παίκτες του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ σκόραραν στην πρώτη καλή στιγμή τους, στο 19’. Ο Αλεξάντερ Σέρλοθ σημάδεψε στο κέντρο της εστίας κι άνοιξε το σκορ.

Συνέχισαν να απειλούν, με τον Μίκελ Μερίνο στο 27’ και τον Μάρτιν Ζουμπιμπέντι στο 32’, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έβαλαν την μπάλα στα δίχτυα στο 40’ με τον Ουσάμα Ιντρίσι.

Το γκολ του, όμως, ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ένα μαρκάρισμα του Τόμας Άλαρκον χρεώθηκε με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αντνάν Γιανουζάι στο 53’ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Βάσκοι έριξαν ρυθμό στη συνέχεια. Ο Τσόκο Λοζάνο είχε μια καλή ευκαιρία στο 67’ για τους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο ο Άλεξ Ρεμίρο αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε εύκολα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Πόρτου. Ο Βίκτορ Τσαστ προσπάθησε να κλέψει την μπάλα από αντίπαλό του, αλλά του χτύπησε τα πόδια.

Σε… τροχιά UEFA Europa League παρέμειναν οι νικητές, είναι στο +3 από τη Βιγιαρεάλ.

Η Κάντιθ εξακολουθεί να αγωνιά αναφορικά με τη σωτηρία της στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έχει μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τις θέσεις υποβιβασμού και τη Μαγιόρκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ